Jasper :D


This is Jasper Hale in the movie!

historia
Hans fulla namn är Jasper Whitlock Hale. han är gift med Alice Cullen. bröder; Emmet och Edward Cullen. systrar; Rosalie Cullen och Bella Cullen/Swan. skapare: Maria.

innan han joinade Cullens så strosade han runt med hans skapare, Maria. de skapade vampyrer till en armé som slogs mot andra unga vampyrarméer. avskilt, ofc för de ville inte att Volturi (en samling italienska vampyrer som lever på turister. bokstavligt talat. dom är så många så att dom är mäktiga nog att skapa egna regler, och de gör dom oxå. en regel är att man inte ska avslöja alls att man är en vampyr. om man gör de iaf så existerar man inte inom de senaste dygnet. är dom på riktigt dåligt humör använder dom deras egna torterare, Jane och Alec, som har speciella gåvor. läs mer om det i andra boken, new moon svenska: när jag hör din röst.)skulle bli inblandade.

han fäste sig vid en vampyr vid namn Peter. dom blev bra kompisar senare. Charlotte var en annan vampyr som Peter älskade och dyrkade. dessa tänkte rymma och då sa Peter de till Jasper. och då följde Jasper med dom.
efter en stund blev Jasper mer och mer deprimerad. Peter upptäckte att de blev värre efter att han hade jagat. (and what do vampires "eat"??) då lämnade Jasper dem för att söka lyckan ngn annanstans.

när han skulle spela människa så gick han till ett café. då kom Alice (hans nuvarande fru)  fram till honom och sa:
-Varför tog det så lång tid? Jasper svarade:
-Det ber jag verkligen om ursäkt för, madame. hon skrattade. det var inte förrens efter en stund Jasper förstod att Alice hade hittat honom pga att hon använde sin gåva (se in i framtiden, men de är väldigt subjektivt så fort ngn har bestämt sig så kan hon se de. Ändrar ngn sig så ändras visionen.) på samma sätt som hon hittade Jasper hittar de Cullens.
btw, Jaspers gåva är manipulera andras känslor. de e coolt!

nu ska jag chatta lite. pusspuss!
ps. love ya Jasper!

Kommentera gärna!;)♥

♥Gracias!♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar♥:

RSS 2.0